onsdag 13 juli 2011

Ni är för söta, det där behövde jag

Jag vill säga varmt tack till Laleeee, DMS, Monika och Josefine, för era stöttande o fina kommentarer. Jag är verkligen i en svacka i livet och blir så glad när till och med folk som inte ens känner mig vill stötta mig sådär som ni gjorde.

TACK!!!

4 kommentarer:

  1. Svackor är egentligen bra, även om det inte är så kul att gå igenom dem. Man blir klokare av dem och lär sig mycket om sig själv och livet. So hold out, det blir alltid bättre!

    Tycker du är så himla modig som ger dig av gång på gång utomlands och går din egen väg i livet!

    Sen till alla de som tycker att man väger för mycket vet inte vad skönhet är, de människorna är det mest bara synd om!

    Och som det turkiska ordspråket lyder: Blir du arg över vad en idot säger så är du själv en idiot. Det är väldigt sant, håll huvet högt och håll fortsatt fokus så kommer du få allt du önskar och mer därtill!

    Kram Cecilia W

    SvaraRadera
  2. Eller som det gamla Ventelo-ordspråket lyder: "Folk är idioter" ;)

    Metta

    SvaraRadera
  3. Ahhh jag skrev superlångt inlägg till dig och det bara försvann,, men försöker igen:) Tack för tacket..ler.. och sen ska du inte vara deppig du är en grym tjej som verkar ha många talanger, det som hände i Alanya händer de flesta tjejer som träffar turk på turistort.. Min mans chef sa till honom att han kunde träffa mycket snyggare tjej än mig . och hans kollegor snacka skit om allt och alla , turister som sa sårande ord för de ville "hjälpa" mig plus "vänner" som plötsligt tyckte man blivit konstig , men nu är din kille snart här och plötsligt så blir det vardag i ert förhållande men då tänker man fan vad härligt:):)kram på dig och så får vi se om det här fungerar nu..

    SvaraRadera
  4. Håller med ovan kommentar! Själv har jag inte upplevt dåliga personer här. Dem som jag har lärt känna är från Alanya. Kvinnor som män!

    SvaraRadera