tisdag 28 september 2010

Vem är ni...

Vilka är ni som läser min blogg... kan man få ett livstecken? Det känns som att jag skriver för mig själv... känns lite lätt meningslöst. Jag blir jätteglad för kommentarer till mina inlägg!

9 kommentarer:

  1. Jag läser! =)
    Och jag försökte faktiskt så sent som igår kommentera på inlägget om polisstationen, men det gick inte, så efter tre försök gav jag upp...

    Bara att höra talas om sånt där som visum ger mig rysningar. Tycker turkiska myndigheter alltid innebär problem på ett eller annat sätt. Och inte verkar de följa några som helst regler; kräver olika saker för varje gång typ.

    Men jag undrade bara en sak; ansökte inte du om visum på ambassaden i Sverige? Eller fattade jag fel?

    Ha det bra i värmen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jo det stämmer, jag säkte visum i stockholm. Men det räcker inte med ett visum, utan du måste också ha ett uppehållstillstånd, och det måste man söka på plats i landet.

    Tack för att du skrev, och fortsätt läs =)

    /Marie

    SvaraRadera
  3. Jag har oxå försökt att kommentera innan men tyvärr funkade det inte....men jag läser ska du veta....varje uppdatering :-) Ha det underbart. Stor kram

    SvaraRadera
  4. Jag läser också din blogg ju, varje dag :) Hoppas du har det toppen där nere, för du missar absolut ingenting på jobbet iaf :P

    SvaraRadera
  5. LINDA: Haha, nej jag anade nästan det. Eg borde jag inte klaga på livet här nere som jag gör varje dag, för jag vill verkligen inte byta ut det mot sverige o jobbet där hemma.

    SvaraRadera
  6. Jag läser o tycker du är jätte duktig på att skriva och att uppdatera. Jätte kul att följa ditt liv i turkland :)

    SvaraRadera
  7. Såklart jag följer dina spännande äventyr i Turkland. Jätteroligt att läsa vad som händer i ditt liv o jag ser fram emot fortsättningen.
    Ha det bäst o många kramar från mig

    SvaraRadera
  8. Turkland! Har du några boktips att komma med då? ;)

    SvaraRadera