onsdag 15 september 2010

Brun, röd, svart och vit!

Idag har jag för första gången sen jag kom hit tagit mig till stranden. Tycket det var på tiden att jag solade igen lite av det jag missat under de här dagarna som jag knappt har vistats ute. Och jag tycker jag har kommit ikapp ganska så bra. Svart på ryggen, röd på armarna, vit utefter bikinin och brun på vissa delar, magen är också röd (men det röda har ju en tendens att bli brunt på mig sen). Kan säga att armvaxningen igår inte gjorde underverk för solningen direkt.... med tanke på att hon ryckt bot yttersta hudlagret på en bit av ena armen. Men de går över tills jag gifter mig :D Det blev dock inget badat i havet. Det går alltid så höga vågor och jag är livrädd för de där, så jag undvek havet och duschade där nere istället. Dock stod jag inte ut längre än 3,5tim där nere. Jag var ändå noggrann med att dricka vatten, hålla mig lite i skuggan och så, men ändå hade jag världens huvudvärk när jag kom hem. För att svalka mig så tvingade jag med Mehmet ner i poolen en halvtimma, och där var det ganska så "svalt" kan man ju säga.

Idag har jag också börjat läsa första boken i Projektledningskursen. Jag hann med 6 kapitel, så hoppas kunna slutföra boken om ett par dagar. Än så länge så känner jag faktiskt igen de flesta bitarna utifrån egna erfarenheter av projektarbete på jobbet, så känner att jag har en del i bagaget som underlättar studierna. Skönt med en bok man förstår för en gångs skull. Boken om Utveckling av Turism håller nämligen på att driva mig till vansinne. Jag har lagt den på hyllen för en vecka eller två och hoppas att det jag läst ska sjunka in under tiden (I wish...).

Skulle imponera på Mehmet idag och gjorde två små enmans smörgåstårtor :) Han sa att han var lite hungrig, men sen när jag väl var klar med dom så var ha inte hungrig längre så jag fick äta själv och hur kul var det. Hoppas han vill smaka på den inatt när han kommer hem. Vill veta vad en kurd kan tänkas tycka om en smörgåstårta :)

För övrigt (och till min förskräckelse) så har hissen börjat krångla här på hotellet, vilket innebär att de rekommenderar att man tar trapporna. Vi bor på 5:E VÅNING!!! Men vem fan vågar chansa, hissen är nämlien klaustrofobiskt liten. Man får max åka 4 pers där i, men det är nästan så att man bara får plats 3. I den här värmen om hissen skulle fastna, så skulle man nog inte överleva längre än en timma typ.

Ikväll ska jag till Vikingen igen. Lovade Mehmet att komma. Jag somnade ju nämligen kl. 22 igår och han kom ändå hem skapligt tidigt från jobbet och hade hoppats på att jag skulle vara vaken och vänta på honom. Men istället låg jag ju och sov. Men jag fick ljuga och säga att jag nyss somnat (vit lögn har ingen dött av). Så ikväll måste jag gottgöra mina lathetsfasoner och gå och besöka honom på jobbet känner jag. Hoppas på att min underbara Anna ska följa med, men vet inte alls vad hon har för planer.

1 kommentar:

  1. Jag är inte sjuk längre, jag kommer med på en te eller två :)

    SvaraRadera