måndag 13 september 2010

Utelåst... halvnaken....

Ja, igår gjorde jag en klassiker. Tänk att sånt där alltid ska hända mig. Men nån gång skall väll vara den första.

Mehmet var påväg till jobbet, lämnade läenheten och gick till hissen. Då kommer jag på att det var något viktigt jag skulle säga honom, så jag sprang efter och ut i trappuppgången iförd endast ett par trosor och en filt som jag höll framför mig. Och jag tänker inte på att jag inte har med mig nyckeln ut och givetvis så går dörren igen bakom mig. Mehmet hade ju givetvis redan hunnit iväg och åkt ner i hissen. Där stod jag, typ naken och kunde inte komma in. Hur fan skulle jag lösa detta..???

Efter att ha försökt att samla tankarna i några sekunder, så var det bara att inse. Jag fick helt enkelt svepa om filten och vara så god att gå ner i hotellreceptionen och be om en extranyckel. Som tur är så finns det ju både trappor och hiss. Med hissen så insåg jag ju att jag skulle möta folk på vägen, då det bor väldigt många här, så jag fick ta trapporna. Måtte jag inte möta någon nu, tänkte jag för mig själv. Kom ner i receptionen och managern blev åter igen måttligt road av att vi åter igen hade strul med nyckel, men han gav mig nyckeln alla fall. Sen var det ju bara att springa de 5 våningarna upp för trapporna igen, kan säga att så fort har jag aldrig sprungit i trappor förut.

2 kommentarer:

  1. hej =)
    skulle vara kul o se hur du bor där borta i alanya..
    hoppas att du har det bra?
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej, tyvärr så har jag ingen kamera och ingen sladd så jag kan föra över bilder från mobil till datorn. Men kommer kanske att införskaffa, så ni får hålla ut ett tag.

    SvaraRadera