söndag 12 december 2010

Från pinnsoffan rapporteras - Filmkväll och mys!

Igår hade vi väldigt tråkigt. Gick ju inte att gå ut pga regn o jävelskap, så vi bestämde oss för att ha en filmkväll och mysa. Vi har dock oddsen emot oss då vi endast är innehavare av tygklädd trässoffa med minimal stoppning, och internet fungerar inte i sovsummet. Men vi gjorde så gott vi kunde - hämtade alla kuddar och täcken i sovrummet och bullade upp i soffan. Sen bestämde vi oss för att kolla på Lejonkungen som vi hittade på engelska på Youtube, och vi bullade upp med chips, nötter och fanta. Ja, jag tycker vi lyckades väldigt bra... förutom att Mehmet har lite svårt för siffror när man säger dem på engelska, så han hoppade över Del 1 helt och hållet och spelade Del 8 före Del 7. Men nu har man ju sett Lejonkungen ett par gånger förut, så det gjorde inte så mycket.


Vädret i Alanya är ju ett stående samtalsämne just nu. Idag får vi njuta av 11 iskalla, blåsiga, våta, regniga, åskiga, blixtiga grader och inatt sundar det -2. Jag är måttligt road av detta kan jag säga. Om EN VECKA beräknas vädret vända tillbaka till behagliga 19 och normal nattemperatur.

Har inga planer idag heller, annat än att läsa vidare i Grupp-psykologi boken.
Vad ska ni göra?

2 kommentarer:

  1. Vi har -8 grader och solsken .Claes har bakat saffransbullar och tigersockerkaka ,jag har jobbat övertid.Men senare i eftermiddag ska vi på två adventsfika ,först hos Gittan senare hos Claes syster Louise med familj.Ni får ha det så gott ni kan i ruskvädret.

    SvaraRadera
  2. Från Gaziantep rapporteras det det att dasset är skitkallt, regnet öser ner, jag saknar krov med bröd idag igen, kramen gumsan!!

    SvaraRadera