måndag 14 maj 2012

Nu är det klart =)))

Nu är det ÄNTLIGEN bokat, betalat och klart. Den 27 maj drar vi till...

RHODOS!!!

2 veckor blir vi borta. Vi reser från Jönköping vilker blir mest praktiskt för oss även om det är en väldigt liten och trist flygplats. Vi åker ospecat och det ska bli väldigt spännande att se vart vi hamnar. Tyvärr så verkar risken väldigt stor att vi blir placerade i Ixia, vilket jag inte hört så jättegott om. Toppen vore ju om vi hamnade i Rhodos Stad där det också finns pool förhoppningsvis. Och kan ni gissa hur mycket vi fick ge per skalle för denna resa... Vi fick den för fyndpriset av 2498kr per person. Vi kunde nästan inte fått det billigare.

När vi kommer hem så går Mehmet bara en vecka ytterligare i skolan innan han börjar sitt sommarjobb. Blir perfekt att få lite påfyllsning i husållskassan då. Själv jobbar jag ju hela sommaren sen, så ser fram emot att skaffa mig en härlig solbränna i Grekland, som förhoppningsvis håller hela sommaren sen ;)

1 kommentar:

  1. Gud så härligt! Skulle verkligen också vilja åka iväg på en riktig charter! Men det lär tyvärr inte hända förrän tidigast i juli. Och förmodligen inte då heller. Jag vill ju åka NU.

    Har du varit på Rhodos förut?

    Hoppas allt är bra med er och ha en riktigt trevlig resa!
    Kram

    SvaraRadera